WAT?

'Dwars door Ieper' is een stratenloop in het hartje van Ieper met start en aankomst op de historische Grote Markt. De organisatie van deze 'sportieve'-happening is voor de eerste keer een samenwerking tussen de Ieperse Sportanimatie (= Stedelijke Sportdienst) en de loopclub de ‘Lokomotief-Runners’.

WANNEER?

'Dwars door Ieper' vindt plaats gedurende het weekend van de Tooghedagen (koopjesdagen) op zondag 8 september 2019 vanaf 15.30 uur. Enerzijds betekent 'Dwars door Ieper' voor de 'Tooghedagen' extra animatie op en rond de Grote Markt. Anderzijds zorgen de vele kooplustigen voor heel wat volk langsheen het parkoers en bij de start en aankomst.

WAAR?

'Dwars door Ieper' wordt gelopen doorheen het hartje van de historische binnenstad van Ieper en op de prachtige groene vestingen. De start- en aankomstzone bevinden zich op de Grote Markt op het plein voor de Lakenhalle tussen de Neermarkt en het Nieuwerck.

In Flanders Fields Marathon! Meer info i.v.m. de IFF-marathon: 051/503 129 of http://www.marathons.be/

De 'In Flanders Fields Sport v.z.w.' organiseert op zondag 8 september 2019 de 21ste editie van de 'In Flanders Fields Marathon'. Een marathon met start om 10.00 uur in Diksmuide, langs de IJzer en via het Ieperleekanaal naar de aankomst op de Grote Markt in Ieper.